Despre noi

Intretinerea frumusetii dumneavoastra nu a fost niciodata atat de accesibila! Uitati de saloanele scumpe si de serviciile costisitoare! “SALON COCKET” este locul perfect pentru a va rasfata si a va pune in valoare calitatile fara aceste sacrificii. Personalul nostru profesionist va sta la dispozitie, indiferent daca este vorba de o manichiura, de schimbarea look-ului sau de un machiaj mai deosebit. Apelati cu incredere la serviciile noastre si nu veti fi dezmagita. Pentru noi, frumusetea si multumirea dumneavostra sunt pe primul loc!

Cosmote:0766COAFOR

Romtelecom:0213327756

Vodafone:0732208240

Profesionalism0%
Seriozitate0%
Creativitate0%

COCKET LUXURY

Echipa Cocket Salon va ofera o întreaga gama de servicii de coafor, cosmetica, manichiura si pedichiura, acestea fiind executate la cele mai inalte standarde din domeniu.

Traditie Indelungata

Cocket Salon s-a alaturat saloanelor din Bucuresti, cu o atmosfera primitoare care te face sa te simti ca acasa, o echipa dedicata care s-a implicat din dorinta de a crea profesionalism! domeniu.

Misiunea Noastra

La Cocket Salon, vei primi sfaturi despre ceea ce se poarta, dar si despre ce iti sta bine si te avantajeaza, o asigurare in plus ca nu vei pleca niciodata nemultumit de serviciile oferite.

Galerie

Toate pozele sunt originale fara nicio prelucrare. Vrem sa ne reprezinte si sa obtinem pentru clientul nostru satisacta celui mai bun look.
Le multumim modelelor noastre!

1.2 - Despre noi1.1 - Despre noi
2.2 - Despre noi2.1 - Despre noi
3.2 - Despre noi3.1 1 - Despre noi
4.2 - Despre noi4.1 - Despre noi
1.1 1 - Despre noi1.2 1 - Despre noi
2.1 1 - Despre noi2.2 1 - Despre noi
3.1 2 - Despre noi3.2 1 - Despre noi
4.1 1 - Despre noi4.2 1 - Despre noi